diumenge, 21 d’abril del 2013

Som Kolkata

Dia 21
Avui és el nostre últim dia a Calcuta i hem anat a despedir-nos de les Adoratrius i passar comptes d'uns últims diners per comprar unes màquines de cosir per Kalighat i també per ajudar amb classes extres a les nenes més grans que van a l'escola però necessiten reforç ( són filles de les dones del carrer del barri de Kalighat .
Després hem visitat el Museu Indi ,està molt bé sino fos que hi ha merda per tot arreu ,creiem que des que es va inaugurar l'any 1927 no han fet neteja ( quina llàstima ,però això és Cacuta )
També hem anat al Marble Palace una residencia senyorial on viu una familia des de fa moltes generacions molt rica ,en principi no es pot visitar sense un permís especial però com que aquí tot es pot negociar hem subornat al poli de la porta i després també a un guia ? Que ens ha acompanyat ,sembla un museu de maravelles antigues i pintures : algun Murillo ,Rembrand ........
Tot regals a la familia que viuen a una altra ala del Palau.
Ara ja preparant maletes perquè demà marxem cap a El Temple d'or dels Sijs a Amristar ( es veu que és una meravella ) i volem al migdia .després estarem 2 dies a Delhi i intentarem conectar amb un noi espanyol ,el Pablo Castells que va fundar Streets of India .













1 comentari:

  1. Moltes gracies pel blog que heu creat, ja que d'aquesta manera gaudim tots de la vostre aventura solidaria.
    Molta sort!!!

    ResponElimina